NEAMȚ: Șoferul urmărit peste 100 de km a fost depistat. Vezi motivul pentru care a fugit de polițiști

Șoferul urmărit, astăzi, de polițiști pe raza județelor Bacău și Neamț a fost identificat de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani, din Roman.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor băcăuani care au pornit în urmărirea lui pe DN 2 (E 85), Bacău – Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La un moment dat, acesta a întors spre Bacău, a intrat din nou în municipiul Bacău după care și-a continuat deplasarea spre municipiul Piatra-Neamț pe traseul Bacău – Buhuși – Costișa – Piatra-Neamț.

La intrare în Piatra-Neamț, pe strada G.N. Dăscălescu, echipajul de poliție aflat în urmărirea sa l-a somat folosind portavocea iar unul dintre polițiști a scos pistolul pe geamul mașinii, fără a fi trase focuri de armă. De menționat că pe raza județului Neamț nu s-au tras focuri de armă.

Ulterior, urmărirea a avut loc spre localitatea Horia unde, văzând un filtru instituit la giratoriul din centrul localității Horia, conducătorul auto a abandonat mașina pe partea dreaptă a carosabilului și a plecat de la fața locului.

Imediat, în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii nemțeni, cănducătorul auto a fost identificat și depistat în persoana unui bărbat de 41 de ani, din Roman.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv (peste 0,40 g/l alcool pur în aerul expirat).

În continuare, cercetările sunt în curs de desfășurare în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia. – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

PUBLICITATE