Neamț: Șoferul care s-a răsturnat cu mașina în pârâu era beat (FOTO)

Trei persoane au fost rănite după ce un autoturism s-a răsturnat într-un pârâu marți, 8 ianuarie, în jurul orei 16:00 – 16:30, în localitatea Oanțu, comuna Pângărați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 35 de ani, din Pângărați, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în albia pârâului Oanțu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a unei tinere de 28 de ani și o femeie de 58 de ani (amândouă din Pângărați). Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

PUBLICITATE