NEAMȚ: Șoferul care a provocat accidentul cu 5 victime, căutat de polițiști (FOTO)

ACTUALIZARE: Tânărul care a provocat accidentul cu 5 victime, găsit de polițiști. Stătea ascuns într-un fost CAP

Șoferul care a provocat accidentul grav de astăzi, cu 5 victime, este căutat de polițiști.

Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Răucești, soldat cu rănirea a 5 persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr de 21 de ani, din Răucești, conducea o autoutilitară pe DN 15 C, în localitatea Răucești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism (taxi) condus de un bărbat, de 64 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a 4 pasageri (4 femei) din același vehicul, cu vârste cuprinse între 19 și 64 de ani, din Răucești.

Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Imediat după producere evenimentului rutier, tânărul în cauză a părăsit locul producerii accidentului, în prezent fiind desfășurate activități de căutare în vederea depistării acestuia.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Potrivit unor surse, starea victimelor este gravă. O tânără de 19 ani a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la un spital din județul Iași.

PUBLICITATE
SURSĂfoto: Facebook / iuly Andy