Neamț: Șoferul beat, reținut de polițiști după accidentul cu 2 victime

Poliţiştii au introdus în arest un bărbat, după ce a provocat un accident rutier, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice la volan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, la data de 4 noiembrie, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 39 de ani, din localitatea Români, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a I.P.J. Neamţ.

În fapt, la aceeaşi dată, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Horia, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat de 39 de ani, din Români, a condus un autoturism pe DN 2 – E 85, din direcţia Roman – Bacău, iar în localitatea Horia a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un cetăţean ucrainean, de 37 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, care au fost preluaţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii i-au testat alcooltest pe cei doi participanţi la trafic, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului din localitatea Români, iar în cazul cetăţeanului ucrainean dispozitivul a indicat o valoare negativă.

Cercetările au fost demarate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Astăzi, bărbatul de 39 de ani va fi prezentat de poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE