Neamț: Șoferi prinși băuți la volan sau cu dreptul de a conduce suspendat

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii au depistat pe b-dul General N. Dăscălescu din municipiul Piatra Neamț, o autoutilitară care era condusă de un bărbat de 46 de ani, din Piatra Neamț. Fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat a fost de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De asemenea, azi-noapte, în jurul orelor 02:00, un echipaj al Biroului Rutier Piatra Neamt, a depistat un bărbat de 39 de ani, din Piatra Neamț, care conducea un autoturism, în timp ce era sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur  în aerul expirat.

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost conduși la Spitalul Judeţean Neamţ pentru a le fi prelevate probe biologice în stabilirea alcoolemiei. Față de aceștia, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală.

Tot ieri, 18 aprilie a.c., polițiștii rutieri au depistat în localitatea Grinţieş un bărbat de 32 ani, din Botoşani, care conducea o autoutilitara pe DN 15.
În urma verificării conducătorului auto s-a stabilit că acesta a condus autoutilitara, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având permisul de conducere suspendat.

PUBLICITATE