NEAMȚ: Șoferi pericol public pe drumurile din județ

În noaptea de 21/22 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei 14 de Poliţie Rurală Urecheni au depistat în trafic, un tânăr de 20 de ani, din localitatea Păstrăveni, care conducea un autoturism având o concentraţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia poliţiştii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând a fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 22 aprilie, poliţiştii Secţiei 13 de Poliţie Rurală Crăcăoani au depistat în traffic, pe DJ 155L,  un autoturism condus de către un bărbat de 45 de ani, din Bacău.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de peste 1,10 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 22 aprilie, un echipaj rutier din cadrul Serviciului Rutier Neamţ a depistat în trafic, pe DN 15 în localitatea Pângaraţi, un autoturism condus de către un bărbat de 39 de ani, din Bicaz.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că autoturismul respectiv nu figurează ca fiind înmatriculat, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare montate pe acesta au fost atribuite unui alt autovehicul având valabilitatea expirată din anul 2018.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

PUBLICITATE