Neamț: Șoferi inconștienți! Unul fără plăcuțele de înmatriculare și altul mort de beat

La data de 25 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, din Trifești, care conducea un autoturism pe DN 15D, fără a avea montate plăcuțele de înmatriculare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit că în cursul aceleiași zile plăcuțele de înmatriculare i-au fost reținute de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași deoarece autoturismul acestuia nu era înmatriculat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Azi-noapte, în jurul orelor 00.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat în trafic un localnic, de 31 de ani, care conducea un autoturism pe strada Vezeteu, din Tupilați.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus  la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

PUBLICITATE