Neamț: Șoferi inconștienți! Prinși beți sau fără permis la volan

Polițiștii continuă cercetările față de cinci persoane sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni rutiere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 5 ianuarie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au depistat pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra Neamţ,  un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Piatra Şoimului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul era suspendat temporar din circulaţie de la data de 27.07.2017.

Cercetările continuă faţă de tânăr sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 5 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani au depistat pe DN 15 F un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Agapia.

Poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 5 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au depistat pe DJ 159 un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din localitatea Valea Ursului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 6 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat în trafic un bărbat, de 31 de ani, din Vâlcea, care conducea un autoturism pe strada Orizontului, din Săbăoani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data 7 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un tânăr de 26 de ani, din localitatea Borca, care conducea un autoturism pe bulevardul Traian din Piatra Neamţ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE