Neamț: Şoferi inconştienţi. Au fost prinși beţi sau fără permis la volan

La data de 26 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 27 de ani, din Urecheni, care conducea un autoturism pe DJ 155I, din localitatea Petricani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constat că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 26 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Roman au depistat în trafic un romașcan, de 60 de ani, care conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, din Roman.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările continuă aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Azi-noapte, în jurul orelor 01.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț au depistat în trafic un localnic, de 48 de ani, care conducea un autoturism pe strada Mihai Stamatin, din Piatra-Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto  a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE