NEAMȚ: Șoferi beți, opriți de polițiști înainte de a produce o tragedie

Un bărbat din Piatra Șoimului a fost depistat în trafic de polițiști în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului.

La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Zăvoiului, din localitatea Piatra Șoimului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Un bărbat din Pâncești a fost depistat în trafic de polițiști în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului.

La data de 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 78 A, din localitatea Pâncești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În ambele cazuri, au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE