NEAMȚ: Șoferi beți la volan. Unul prins și fără permis

La data de 3 septembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Poiana Teiului au depistat un bărbat, de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 157, în localitatea Poiana Largului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere iar autoturismul este radiat din anul 2010.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat  probe  biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot la data de 3 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 47 de ani, din Dumbrava Roșie, care conducea un autoturism pe DJ 156 A, în Roznov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

PUBLICITATE