Neamț – Șofer prins cu autorizația de circulație provizorie falsă

În seara zilei de 09.02.2017, în timp ce polițiștii Biroului Judetean de Politie Transporturi Neamt se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului Roznov, la trecerea la nivel cu calea ferată, la intersecția D.J. 156A cu strada Paltinului au oprit un autoturism cu numere provizorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma controlului efectuat s-a stabilit că șoferul, un bărbat de 34 de ani, din Botoșani deținea autorizația de circulație provizorie și asigurarea obligatorie a autoturismului, care prezentau modificări la data emiterii și la data expirării, ridicând suspiciuni asupra veridicității termenul de valabilitate.

Conducătorul auto a fost condus la sediul poliției, unde s-a procedat la verificarea autoturismului în bazele de date ale Poliției Române, stabilindu-se că ambele documente erau expirate. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, însă nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

D.M.B.
PUBLICITATE