NEAMȚ: Șofer din Neamț implicat în accidentul cu 4 morți din Iași (FOTO-VIDEO)

Un groaznic accident rutier, soldat cu 4 morți și 3 răniți, a avut loc astăzi, în jurul orei 14:00, între localitățile Bălțați și Târgu Frumos din județul Iași.

În accidentul rutier au fost implicate două mașini, un autoturism marca Opel și un autoturism marca Jaguar condus de un tânăr din Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Iași pentru ziaruldeiasi.ro, un șofer de 51 de ani, din județul Vaslui, care conducea un autoturism dinspre Târgu Frumos către Iași, în afara localității Bălțați, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din județul Neamț.

Impactul a fost puternic, 4 persoane pierzându-și viața iar alte trei fiind rănite și transportate la spital.

Conform sursei citate, cele 4 persoane decedate se aflau în autoturismul marca Opel (doi bărbați de 51, respectiv 23 de ani, și două femei de 52, respectiv 22 de ani. Primii trei erau din Huși (mamă, tată și fiu), iar tânăra din Vaslui.

Persoanele rănite din Jaguar sunt o femeie în vârstă de 46 de ani, o tânără de 25 de ani și un tânăr tot de 25 de ani.

Un bărbat care ocupa locul din dreapta în Jaguar a scăpat neatins din impactul devastator.

Veneam dinspre Iaşi spre Roman şi domnu de aici a derapat. Şi l-a luat frontal. Avea viteză foarte mare şi a derapat. Noi eram 4. La 5 metri în faţă, nici frână nu a mai putut… Eram pasager, în dreapta. Ceilalţi sunt toţi la spital, în stare bunişoară.„, a povestit bărbatul pentru Observator

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE
SURSĂvideo: ziaruldeiasi.ro