NEAMȚ: Șofer beat, tamponare în intersecție

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc ieri seară, în jurul orei 19:00, în intersecția de la Humulești (Târgu-Neamț).

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din cercetările efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț a reieșit că în timp ce un bărbat de 37 de ani, din Târgu-Neamț, conducea un autoturism pe strada Ion Creangă, din direcția Vânători-Neamț spre Piatra-Neamț, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe strada Mihail Sadoveanu, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, din Timiș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, nefiind înregistrate victime.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celui din Târgu-Neamț, iar în cazul celuilalt conducător auto a indicat o valoare negativă.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE