Neamț: Șofer beat și fără permis a rupt gardul unei case și un stâlp de electricitate

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață, 1 august, pe raza comunei Petricani. Un autoturism a rupt gardul unei proprietăți și s-a oprit într-un stâlp de electricitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, este vorba despre un tânăr de 22 de ani din Păstrăveni care conducea un autoturism pe DJ 155 M, din direcția Petricani – Țolici. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unei case și s-a oprit într-un stâlp de electricitate. Nu au rezultat victime.

Tânărul nu deținea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului. Polițiștii vor face cercetări pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Viteza face victime și poate ucide în orice clipă! Una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave produse în România este viteza neregulamentară. In colaborare cu Politia Petricani vom face o actiune de informare a combaterii excesului de viteză și măsurilor ce se pot lua pentru a controla acest fenomen și a diminua consecințele grave ale acestuia. In consecinta, va rugam ca in aceasta perioada sa adaptati viteza la condiţiile de drum. – a fost mesajul viceprimarului comunei Petricani, Ioan Cristian Apostol

PUBLICITATE