Neamț: Șofer beat, reținut pentru dare de mită. Polițiștii au refuzat o „ofertă” de 5.000 de lei

În data de 27 septembrie 2018, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț a dispus reținerea pentru 24 ore a suspectului T.P.I., în vârstă de 22  ani, persoană fără calitate specială, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, echipajul format din agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț – Poliția Orașului Târgu Neamț, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic un  autoturism, condus de un bărbat care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru constatarea infracţiunii.

În timpul întocmirii actelor de constatare, tânărul le-a oferit agenţilor de poliţie  suma de 5.000 lei, pentru a nu dispune măsurile legale, însă agenţii de poliţie au refuzat categoric oferta, au continuat să întocmească  actelor de constatare ale infracţiunii și au sesizat fapta la D.G.A. – S.J.A. Neamț.

Astăzi, 28 septembrie, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar față de tânărul în vârstă de 22 ani pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

PUBLICITATE