NEAMȚ: Și-a violat fiica și și-a bătut ceilalți 5 copii

Săptămâna trecută, un bărbat în vârstă de 47 de ani din județul Neamț a fost arestat preventiv pentru că și-a violat fiica dar și pentru comiterea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Din informațiile pe care le avem, pe 3 octombrie, la sediul secției de poliție din Ion Creangă s-a prezentat o minoră în vârstă de 15 ani, împreună cu mama sa (în vârstă de 41 de ani), din Bozieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fata a sesizat faptul că în urmă cu câteva luni (în luna iunie) ar fi fost victima unei infracțiuni sexuale.

Polițiștii au demarat cercetările și la data de 22 octombrie, tatăl fetei, un bărbat de 47 de ani, din Bozieni, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

Mai mult, potrivit unor surse, în urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul și-ar fi agresat fizic atât fata de 15 ani cât și pe ceilalți cinci copii.

Pe 23 octombrie, Judecătoria Roman a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de viol și rele tratamente aplicate minorului.

…dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 octombrie 2019 şi până la data de 21 noiembrie 2019, inclusiv, a inculpatului B. Ş., aflat în stare de reţinere, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor concurente de viol în formă continuată asupra persoanei vătămate B. Ş. L., rele tratamente aplicate minorului asupra persoanei vătămate B. Ş. L. , rele tratamente aplicate minorului asupra persoanei vătămate B. A. , rele tratamente aplicate minorului asupra persoanei vătămate B. R. M., rele tratamente aplicate minorului asupra persoanei vătămate B. V. I., rele tratamente aplicate minorului asupra persoanei vătămate B. G. B., şi rele tratamente aplicate minorului asupra persoanei vătămate B. F. C… – notează decizia instanței

PUBLICITATE