NEAMȚ: Și-a văzut mama zdrobită de roțile tractorului

Sfârşit cumplit pentru o femeie de 42 de ani din judeţul Neamţ. A murit zdrobită de roțile tractorului în fața fiicei sale.

Când conducătorul auto a pus o frână, victima a căzut sub roţi. Alături de ea urcase şi fiica sa de 16 ani. Din fericire, adolescenta n-a păţit nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Accidentul a avut loc pe DC 114, în localitatea Bârgăuani. Femeia se întorcea spre casă de la serviciu, împreună cu fiica ei de 16 ani. Pe drum s-au întâlnit cu tractoristul, care le-a poftit la ocazie, într-un mod puţin spus imprudent: în cupa utilajului.

Nu era pentru prima dată când făceau asta. Însă, când au ajuns în sat, într-o intersecţie, bărbatul a vrut să întoarcă tractorul.

Victima s-a dezechilibrat şi a căzut sub una dintre roţile din faţă ale utilajului. Când a văzut că este grav rănită, şoferul a alergat la magazinul din apropiere să ceară ajutor!

A venit la mine, eu am sunat la 112. Era vie când am ajuns acolo, am chemat ambulanţa. A lăsat şase copii în urmă.” – a declarat angajata magazinului pentru stirileprotv.ro

Martor: “Venea din direcţia aia, a vrut să întoarcă, a căzut. Era vie când a venit ambulanţa, i-au făcut resuscitare.

Femeia a murit sub ochii fiicei sale de 16 ani, la locul accidentului, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva.

Conducătorul utilajului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

PUBLICITATE