NEAMȚ: Și-a ucis tatăl și apoi s-a dus să-și cumpere țigări

Sfârşit sângeros pentru un bătrân de 90 de ani, din comuna Bâra, care în noaptea de luni spre marți a fost ucis de fiul lui în vârstă de 48 de ani.

Conform stirileprotv.ro, crima a fost descoperită după ce fiul bărbatului a mers la benzinăria din sat să îşi cumpere ţigări. Acolo, vânzătorul a văzut sânge pe mâinile bărbatului, iar la scurt timp, acesta i-a cerut angajatului să anunţe poliţia că şi-a ucis tatăl.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Imediat s-a constituit o echipă complexă formată din criminaliști și polițiști de investigații criminale din cadrul IPJ Neamț care sub coordonarea unui procuror criminalist de pe lângă Tribunalul Neamț au demarat o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan.

Potrivit unor surse, crima a avut loc pe fondul consumului de alcool, când în urma unui conflict spontan bărbatul și-a înjunghiat (în zona inimii) tatăl.

În fata anchetatorilor, bărbatul şi-a recunoscut fapta şi le-a spus că s-a săturat ca bătrânul să îl judece pentru eşecul din viaţă. Orbit de băutură s-a hotărât să pună capăt certurilor în cel mai violent mod cu putinţă.

Bărbatul de 48 de ani, din Roman, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, urmând ca astăzi să fie prezentat de către politiști Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț cu propunerea de arestare preventivă.

PUBLICITATE