NEAMȚ: Și-a torturat mama și a încercat de 6 ori să o arunce într-o fântână

Un bărbat de 53 de ani, din comuna Borleşti, și-a torturat mama și a încercat de 6 ori să o arunce într-o fântână.

Individul a fost arestat preventiv sub acuțazia de tentativă de omor sub forma violenţei în familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Dispune arestarea preventivă petru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 27.05.2021 până la data de 25.06.2021 inclusiv, a inculpatului L.G. (…) pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, în forma violenţei în familie” – notează decizia instanței.

Faptele au avut loc duminică, 23 mai, în jurul orei 11:00 și se pare că totul ar fi pornit după ce mama bărbatului i-ar fi cerut să-și facă o casă a lui, pe un teren pe care îl deținea.

Pentru că individul nu dorească să plece din locuința părintească, și aflat sub influența alcoolului, acesta și-a împins mama pe scări, a legat-o la gură cu o cârpă, după care a început să o lovească, provocându-i leziuni la cap, torace şi membre. Apoi a luat-o pe femeie de păr și a târât-o până la fântâna din curte, unde a ridicat ambele obloane cu intenția de a o arunca în puţ.

De 6 ori a încercat bărbatul să-și arunce mama în fântână, potrivit anchetatorilor, de fiecare dată oprindu-se pentru a verifica dacă nu cumva fratele lui s-a întors acasă.

La un moment dat, bătrâna a reușit să se târască până la un copac de care s-a prins puternic cu mâinile.

Acolo a fost găsită de fratele inculpatului, care a anunțat Poliția.

În fața procurorilor, inculpatul a recunoscut faptele, dar a depus și o plângere penală împotriva fratelui care l-ar fi lovit după ce și-a dat seama prin ce chinuri a trecut mama lui.

PUBLICITATE