NEAMȚ: Și-a luat mama și bunica la bătaie. Reținut pentru violență în familie, amenințare și distrugere

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr din Costișa, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere

La data de 10 noiembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie de 51 de ani, din Costișa, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetări a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, un tânăr de 18 ani, ar fi exercitat acte de violență asupra mamei sale.

De asemenea, acesta ar fi lovit-o pe bunica sa, de 88 de ani, după care ar fi spart geamurile de la uşa de acces într-o camera din imobil.

Totodată, la data de 9 noiembrie, tânărul ar fi lovit-o pe mama sa și ar fi amenințat-o cu incendierea locuinței.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

PUBLICITATE