Neamț: Și-a dat foc la casă și s-a spânzurat

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Piatra Șoimului, și-a dat foc la casă după care s-a spânzurat. Incidentul a avut loc astăzi, 18 octombrie, în jurul orei 4:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se pare că bărbatul era în proces de divorț cu soția lui și ca urmare a unor disensiuni între cei doi, bărbatul a incendiat bucătăria de vară după care s-a spânzurat de un copac din curte.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, polițiștii s-au deplasat în această dimineață ca urmare a unei sesizări primite din partea unei femei de 46 de ani, din Piatra Șoimului, referitoare la faptul că soțul ei a incendiat o locuință.

Polițiștii au constatat că o bucătărie de vară era arsă complet, iar în urma cercetărilor au stabilit că după niște discuții în contradictoriu între cei doi, bărbatul a amenințat că se va sinucide. Cercetând împrejurimile locuinței, polițiștii au găsit corpul acestuia spânzurat de un copac. Atât hainele cât și mâinile bărbatului miroseau a combustibil.

Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și ucidere din culpă. – ne-a mai declarat Robert Costan

PUBLICITATE