NEAMȚ: Și-a cusut gura cu ac şi aţă în semn de protest

Vitalie Proca, basarabeanul devenit celebru în România după ce, în primăvara lui 2012, a fost angajat să-l omoare pe nemțeanul Puiu Mironescu, şi-a cusut gura cu ac şi aţă, la Jilava, îngrozind gardienii. El a ales să se automutileze ca formă de protest, după ce a fost sancţionat în închisoare.

Vitalie Proca a îngrozit personalul Spitalului enitenciar Jilava, scrie Spynews, după ce şi-a cusut gura cu ac şi aţă, în semn de protest pentru că a fost sancţionat. Internat la Jilava cu tuberculoză, moldoveanul a fost prins cu un telefon mobil.

Aparatul i-a fost confiscat şi i s-a făcut raport, ceea ce l-a înfuriat teribil. Şi-a procurat un ac şi aţă şi şi-a cusut efectiv buzele una de alta. Cei care l-au găsit asa, plin de sânge, s-au îngrozit.

Condamnat la aproape 22 de ani de pușcărie, basarabeanul Vitalie Proca a devenit celebru în România după ce, în primăvara lui 2012, a fost angajat să-l omoare pe nemțeanul Puiu Mironescu. Proca l-a confundat, însă, pe Mironescu și a împușcat un alt bărbat, care a scăpat ca prin minune.

sursa: observator.tv