NEAMȚ: Și-a bătut mama și a încălcat ordinul de protecţie

Un tânăr din Podoleni a fost introdus în arestul I.P.J. Neamţ pentru violenţă în familie şi nerespectarea ordinului de protecţie. 

La data de 10 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Săvineşti au depistat şi reţinut un tânăr pentru 24 ore, pe care l-au introdus în arestul I.P.J. Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea ordinului de protecţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La aceeaşi dată, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 70 de ani, din Podoleni, cu privire la faptul că fiul ei, de 34 de ani, a încălcat ordinul de protecţie impus de Judecătoria Piatra Neamţ.

Din cercetările efectuate a rezultat că data de 29 martie, acesta ar fi exercitat acte de violenţă asupra mamei sale, fapt pentru care  la data de 8 aprilie, Judecătoria Piatra Neamţ a emis un ordin de protecţie prin care a fost evacuat pentru 6 luni din imobilul unde locuia împreună cu mama sa şi obligat să păstreze o distanţă de minim 100 m faţă de aceasta.

În seara 9 aprilie, tânărul a fost depistat de poliţişti la locuinţa mamei sale, fapt pentru care a fost întocmit un alt dosar de cercetare penală pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

PUBLICITATE