NEAMȚ: Show de stand-up comedy și concert Bosquito în weekend, la Shopping City Piatra-Neamț

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • Stand-up comedy cu Dan Țuțu și Dan Badea, vineri, 5 iulie
  • Concert Bosquito, sâmbătă, 6 iulie

 

 

Weekendul începe la Shopping City Piatra-Neamț cu un show de stand-up comedy și continuă cu un concert Bosquito.

Stand-up comedy cu Dan Țuțu și Dan Badea

Dan Țuțu face stand-up comedy de peste 4 ani, iar glumele sale au stârnit hohote de râs în finala iUmor. Fiecare spectacol al artistului este inspirat de povestea sa de viață. De asemenea, actorul de comedie Dan Badea, recunoscut pentru umorul fin și stilul ironic promite un spectacol memorabil, care nu este recomandat pentru minori. Cei doi comedianți vor urca pe scena de pe terasa Shopping City Piatra-Neamț vineri, pe 5 iulie, de la ora 21:00.

Accesul se realizează pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de pe www.iabilet.ro de la terasa HideOut din incinta centrului comercial sau la intrarea la eveniment, în limita locurilor disponibile. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Concert Bosquito

Sâmbătă, începând cu ora 20:00 trupa Bosquito promite un spectacol inedit pe terasa HideOut. Artiștii s-au remarcat încă de la începutul anilor 2000, prin stilul de rock latin, cu influențe de la mai multe genuri muzicale. 

Accesul se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de pe www.iabilet.ro și de pe terasa HideOut din incinta centrului comercial, până pe 6 iulie. Acesta costă 35 de lei, iar copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit. De asemenea, în ziua spectacolului vor fi bilete disponibile și la intrare, în limita locurilor disponibile, la prețul de 40 de lei.

Mai multe informații despre evenimentele organizate de Shopping City Piatra-Neamț sunt disponibile pe site-ul Shopping City Piatra-Neamț, dar și pe pagina de Facebook.

PUBLICITATE