Neamț: Senatorul Țapu: „Doar moțiunea de cenzură mai poate salva România de propriul Guvern”

Senatorul PNL Neamț, Eugen Țapu-Nazare susține că doar moțiunea de cenzură mai poate salva România de propriul Guvern, un Guvern care luptă cu toate armele împotriva românilor.

La câteva zile distanță de celebrarea Centenarului Marii Uniri, România trăiește momente de mare cumpănă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cel mai bun cadou pe care România și-l poate face de Centenar, este schimbarea acestui guvern care luptă cu toate armele împotriva românilor.

Fie că vorbim de Parlament, de Guvern, de Avocatul poporului sau de instituții care au rol de apărare și protejare al populației, sunt acum în serviciul unei găști care are ca unic scop salvarea de pușcărie.

Când Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au de ales între libertatea lor și soarta României, acesta este deznodământul. O țară pusă în genunchi pentru interesele unui grup.

Partidul Național Liberal împreună cu celelalte forțe politice din opoziție pregătesc o moțiune de cenzură care să pună capăt acestui dezastru spre care guvernul PSD împinge România.

Acest guvern toxic alungă românii din țară și, în același timp, în laboratoarele PSD, se pare că se pregătește o ofensivă împotriva UE.

Nu este de ajuns că guvernul Dragnea–Dăncilă nu este în stare să ia bani europeni, puși la dispoziție, gratis, pentru țara noastră, lucru remarcat inclusiv de comisarul Corina Crețu, un membru PSD de marcă. Vedem că se încearcă în primă fază un atac la UE, pe mai multe linii, urmat, probabil, de inducerea ideii că ”Europa nu ne mai reprezintă”.

Este limpede că acest plan e scris cu cerneală de la Moscova, iar rolul nostru este să oprim mutarea României de pe drumul european.

Populația simte acest lucrul și deja sunt anunțate noi ieșiri în stradă. În loc să-și sărbătorească Centenarul, românii vor ieși să-și apere țara de propriul guvern.

Sunt convins că o națiune care împlinește 100 de ani peste câteva zile, nu poate fi distrusă de dorința unor penali de a scăpa de pușcărie.” – este mesajul senatorului nemțean.

PUBLICITATE