NEAMȚ: Senatorul Eugen Țapu: „PNL este pregătit să preia guvernarea”

Senatorul PNL Neamţ, Eugen Ţapu Nazare, vicelider al grupului PNL din Senat, susține că singura soluţie de ieşire a României din criză o reprezintă alegerile anticipate.

Joaca de-a guvernarea trebuie să înceteze. România nu este un experiment şi un teren de joacă pentru Dăncilă şi Teodorovici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe fondul ieşirii iminente a ALDE de la guvernare, PSD pierde şi majoritatea parlamentară, dar şi legitimitatea de a guverna.

Asistăm în aceste zile la o situaţie halucinantă, aceea în care Guvernul PSD stă cu mîna întinsă la posibilii parteneri, doar pentru a rămîne la guvernare. Se promit posturi de miniştri, funcţii peste funcţii, fonduri publice, totul pentru a nu pierde puterea. De fapt, doamna premier scoate România la mezat.

Orice zi cu PSD la guvernare înseamnă o nouă zi în care premierul Dăncilă ne împinge spre dezastru. Singura soluţie de ieşire din această situaţie o reprezintă alegerile anticipate, organizate imediat după scrutinul prezinţial. PNL este pregătit să intre la guvernare şi, pentru a mai da o şansă României, va depune o moţiune de cenzură împotriva actualului Cabinet Dăncilă, care trebuie să plece.

România trebuie guvernată responsabil, iar guvernul nu trebuie să devină teatrul de operaţiuni al orgoliilor şi răfuielilor interne. Românii merită mai mult: stabilitate şi predictibilitate, tratament egal, creştere economică reală, dar şi o mai bună alocare a resurselor bugetare. România are nevoie de un guvern fără PSD”, a declarat Eugen Ţapu Nazare.

PUBLICITATE