Neamț: Șefa PSD Roznov s-a înscris în PRO România

Președinta organizației PSD Roznov, Mădălina Ciubotaru, cea care în urmă cu două zile și-a dat demisia din funcția de consilier județean (vezi articolul AICI), s-a înscris în PRO România filiala Neamț (condusă de Liviu Harbuz). Adeziunea a fost semnată astăzi, 1 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mădălina Ciubotaru a ocupat funcția de președinte PSD Roznov din 2015, iar în PRO România se va ocupa de construirea Organizației de Femei PRO România.

Redăm, mai jos, mesajul postat în această seară (1 decembrie) de Mădălina Ciubotaru pe profilul de Facebook:

Dragii mei, 
Probabil știți deja că în urmă cu două zile am anunțat în cadrul ședinței CJ Neamț că renunț la mandatul de consilier județean pentru a mă implica în proiecte ce nu sunt compatibile cu această funcție.
Cel mai important dintre ele, este aderarea la Partidul PRO România! 

Am ales să fiu Pro deoarece în aceste vremuri mult prea mulți s-au obișnuit să fie contra. 
Pentru că în România m-am născut, am crescut, m-am îndrăgostit pentru prima dată,am râs, am plâns, am suferit, am visat, am sperat și îmi doresc ca și în continuare să fac toate acestea aici, acasă.
Și pentru că acasă înseamnă în primul rând prieteni, mă alătur astăzi lui Liviu Harbuz, un om cu care am colaborat și în trecut și împreună cu care sunt convinsă că am fi putut realiza multe lucruri benefice pentru județul Neamț, dacă nu ni s-ar fi pus atâtea piedici (prietenii știu de ce).

Vreau să le mulțumesc colegilor mei din PSD pentru acești ani. O parte dintre voi știți deja că veți rămâne mereu în sufletul meu!
Să învățăm din exemplul marilor înaintași de la 1918, să nu lăsăm ca ceea ce ne desparte să ne dezbine și să nu uităm că ei au câștigat pentru că au acționat împreună!
Sunt convinsă că la un moment dat vom fi o echipă unită, democratică, în care fiecare se va putea dezvolta liber, în siguranță și egalitate!

PUBLICITATE