NEAMȚ: Ședință festivă și avansări în grad la Poliția Neamț (FOTO)

În cinstea celor 101 ani de istorie de la înfăptuirea României Mari, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a avut loc ședința festivă.

La ședință a participat și prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, care le-a transmis polițiștilor: „Felicitări tuturor! De Ziua Națională, vă doresc tuturor sănătate, viață lungă, putere de muncă și realizări pe toate planurile, iar această zi specială să vă găsească împăcați sufletește, dedicați semenilor și devotați valorilor noastre naționale!

În acest cadru solemn, comisar şef de poliţie Scutaru Costică, împuternicit adjunct al Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, a prezentat ordinele și dispozițiile de avansare în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim, pentru 10 ofițeri și 11 agenți de poliție, efective ce aparțin structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț și s-au remarcat prin activitatea profesională depusă.

De asemenea, pentru rezultatele deosebite obţinute în activităţile profesionale, 110 poliţişti (32 de ofițeri, 74 de agenți și 4 angajați cu statut de personal contractual) au fost recompensaţi prin mulţumiri scrise, iar 7 poliţişti (2 ofițeri și 5 agenți) prin felicitări scrise.

Un agent de poliție a fost recompensat cu ridicarea unei sancțiuni disciplinare.

Activitățile pentru marcarea zilei de 1 Decembrie, au fost demarate din luna noiembrie, de către I.P.J. Neamț prin organizarea de competiții sportive, la care au fost invitați și colegii din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și din Ministerul Apărării Naționale, câștigătorii acestor competiții fiind premiați cu diplome și cupe.

PUBLICITATE