Neamț: Ședință festivă și avansări în grad la IPJ Neamț (FOTO)

În cinstea celor 100 de ani de la unirea tuturor românilor, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a avut loc joi, 29 noiembrie, o ședință festivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu această ocazie, șeful Inspectoratului de Poliție Neamț, comisar şef Paul Tablan a prezentat ordinele și dispozițiile de avansare în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim pentru 11 ofițeri și 11 agenți de poliție din cadrul structurilor operative ale I.P.J. Neamț care s-au remarcat prin activitatea profesională depusă.

Activitățile pentru celebrarea zilei de 1 Decembrie au fost demarate prin organizarea de competiții sportive la care au fost invitați și colegii din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Ministerului Apărării Naționale, câștigătorii acestor competiții fiind premiați cu diplome și cupe.

În holul de la intrarea în sediul inspectoratului de poliţie a fost organizat un stand de carte, în special cu temă istorică, cărţile expuse putând fi achiziționate de către cei interesaţi.

De asemenea, la defilarea de 1 Decembrie din centrul Municipiului Piatra Neamţ, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ va participa cu 54 de poliţişti şi cu 8 autospeciale de intervenţie, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

PUBLICITATE