NEAMȚ: Se deschide sezonul estival La Caiace – 2021. Vezi programul și prețurile (FOTO)

Începând de marți, 1 iunie, se deschide sezonul estival într-una dintre cele mai frumoase locații de petrecere a timpului liber din județul Neamț – La Caiace.

Aflat în zona Bâtca Doamnei din Piatra-Neamț, La Caiace a fost și rămâne un concept nou care vă propune programe de sport și evenimente inedite, gândite ca o alternativă de petrecere a timpului liber, pietrenii și turiștii putând alege dintre activități educative, culturale, sportive și de relaxare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La Caiace poți găsi primul self-service pentru biciclete din Piatra-Neamț iar spațiul este cel mai „bike friendly” loc din oraș.

Totodată, La Caiace este și pe TripAdvisor. (Dacă ai fost pe la noi și ți-a plăcut spune-ne într-un review și te rasplatim cu 25% discount la urmatoarea vizită la noi. Avem nevoie de părerea ta pentru a crește acest lochttps://tinyurl.com/LaCaiace)

Proiectul La Caiace este inițiat de Asociația FII ACTIV, ce susține cu entuziasm şi programe şi pe cei mici şi pe cei mari. Şi pe cei ce vor să cucerească parcul din faţa blocului dar şi pe cei ce ţintesc către vârfurile cele mai înalte. Fii Activ – Fii Sănătos!

Reamintim că în anii trecuți, printre evenimentele desfășurate La Caiace, s-au numărat: Sport la firul ierbii, cu antrenori de pilates și yoga, iar pentru cei care au dorit un antrenament cu totul diferit față de ce au mai întâlnit în sălile de aerobic, clase de PILATES, ZUMBA sau FIGHT FITNESS.

Grija pentru clienții noștri și echipa noastră rămâne principala noastră preocupare și am luat toate măsurile de siguranță pentru protejarea tuturor.” – este mesajul celor de La Caiace

Pentru a fi la curent cu evenimentele organizate La Caiace, intrați pe pagina de Facebook: www.facebook.com/LaCaiace

PROGRAM:

  • Luni-Vineri: 16:00 – 21:00
  • Sâmbătă și Duminică: 12:00 – 21:00

PREȚURI:

  • Caiace simple – 20 lei / ora
  • Caiace duble – 30 lei / ora
  • Hidrobiciclete – 40 lei / ora
  • Închiriere biciclete – 10 / ora
PUBLICITATE