Neamț: Scandal și mașină distrusă cu o scândură

La data de 26 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de un tânăr de 18 ani, din Roman, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, la data de 26 octombrie, în jurul orei 00:30, poliţiştii au fost sesizaţi de către o persoană din Roman, despre faptul că în faţa locuinţei sale mai mulţi tineri provoacă scandal.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că în seara de 25 octombrie,  doi tineri de 24, respectiv 33 de ani, din Gâdinţi, s-au deplasat cu un autoturism în Municipiul Roman, unde au consumat băuturi alcoolice într-un local, împreună cu alţi doi tineri de 18, respectiv 30 de ani, din Roman.

Ulterior, cei patru s-au deplasat la locuinţa tânărului 30 de ani, unde, pe fondul consumului de alcool, între aceștia a izbucnit un scandal de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, care a continuat în faţa imobilului.

De asemenea, tânărul de 18 ani a distrus cu o scândură toate geamurile autoturismului cu care tinerii din Gâdinţi veniseră la Roman.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

PUBLICITATE