NEAMȚ: Scandal și bătaie pe terasa unui local

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au dispus măsura reținerii față de un tânăr de 22 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

La data de 5 iunie, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au identificat și reținut un tânăr de 22 de ani, din Petricani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Investigațiile au arătat faptul că la data de 5 iunie, în timp ce acesta se afla pe terasa unui local public din Petricani, pe fondul unor neînțelegeri, l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței pe un bărbat de 55 de ani.

Ulterior, tânărul l-ar fi amenințat pe bărbatul din Petricani cu un cuțit, în timp ce se afla în proximitatea gardului ce delimitează locuințele acestora.

În urma probării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.