NEAMȚ: Scandal, amenințări și încălcarea ordinului de protecție între doi frați

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Botești, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

La data de 14 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un bărbat de 60 de ani, din Botești, cu privire la faptul că fratele său a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa, totodată fiind amenințat de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au stabilit faptul că în după amiaza zilei de 14 februarie, bărbatul de 48 de ani, care deținea ordin de protecție, s-a deplasat la locuința sa unde, pe fondul consumului de alcool i-a adresat amenințări fratelui său.

Bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Roman, care a dispus evacuarea acestuia din locuinţa comună, precum şi obligaţia de a păstra o distanţă minimă de 100 de metri faţă de fratele său și locuinţa comună.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 15 februarie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

PUBLICITATE