Neamț: Șase tineri, condamnați la închisoare pentru o tâlhărie

La data de 23 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Neamț cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești  au depistat 6 tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, care posedau mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un tânăr de 18 ani, din Rediu și altul de 20 de ani, din Cîndești au fost condamnați de Judecătoria Piatra-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 4 luni de închisoare, iar un alt tânăr de 19 ani, din Cîndești, la 4 ani de închisoare. De asemenea, față de  doi tineri de 17 și 18 ani, din Cîndești și Rediu, Judecătoria Piatra-Neamț a emis măsura internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an și 6 luni, iar față de un alt tânăr de 17 ani, din Cîndești pe o perioadă de 1 an.

În fapt, în seara de 12.11.2017 tinerii au exercitat acte de violență asupra unui bărbat din Cîndești, pe care l-au deposedat de telefonul mobil și de un portofel în care se aflau 80 de lei și documentele personale.

Polițiștii i-au condus și încarcerat pe tinerii de 18,19 și 20 de ani, la Penitenciarul Bacău. Ceilalți tineri au fost introduși în Centru de Reeducare Târgu Ocna, din Bacău.

PUBLICITATE