Neamț: Șase mașini, furate într-o singură noapte de un minor de 16 ani

În noaptea de 18/19 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați despre faptul că, în cursul nopții, o persoana necunoscută a sustras din curtea locuinței persoanei vătămate o mașina marca Audi A6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fata locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au declanșat cercetările, transmițând toate datele autoturismul celorlalte echipaje de poliție, aflate în teren pe raza județului Neamț.

Astfel, în urma filtrelor efectuate în trafic de polițiști, autoturismul a fost depistat pe raza municipiului Roman, fiind identificat la volanul acestui autoturism un tânăr de 16 ani, din Petricani.

Conform IPJ Neamț, acesta a fost preluat de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni, iar în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că tânărul, în aceeași noapte, ar mai fi sustras cinci autoturisme de pe raza localității Petricani, în scop de folosință.

Față de acesta, cercetările sunt în desfășurare, polițiștii urmând ca, la finalizarea documentării activității infracționale, să propună luarea unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

PUBLICITATE