NEAMȚ: Salubrizare de „ochii lumii” la Piatra-Neamț (FOTO-VIDEO)

Salubrizare de ochii lumii. Cam așa am putea traduce ceea ce face SC Salubritas, astăzi, pe străzile din municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se poate vedea cu ochiul liber că pietrișul de pe marginea drumului este mutat dintr-o parte în alta, doi metri mai la stânga. Cam atât reușește să facă utilajul respectiv. Și nu doar că îl mută, dar nici macar nu intră cu peria rotativa până la bordură, pentru a prelua întreaga mizere.

Probabil ultilajului îi este frică de borduri sau e mai avantajos să treacă de mai multe ori pe acel sector de drum, să fie mai mulți kilometri, mai multă manoperă, iar SC Salubritas SA să factureze sume importante pentru a fi decontate de primărie.

Aproape în întreg orașul întâlnim un strat consistent de pietriș pe marginea drumului, rezultat în urma împrăștierii materialul antiderapant din timpul iernii, care este mutat, pietricică cu pietricică, pe preșurile mașinilor din oraș.

Sperăm ca societatea de salubrizare să dea dovadă de mai mult simț de răspundere în ceea ce înseamnă curățenia din municipiul Piatra-Neamț.

PUBLICITATE