Neamț: S-a dus la Aqua Park Blue Eden și a rămas fără bani, telefon și haine

ACTUALIZARE: Neamț: Hoțul de la Aqua Park Blue Eden a fost identificat. Este un bărbat de 46 de ani

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La singurul Aqua Park din județul Neamț, Blue Eden, riști să rămâi fără bani, telefon sau chiar și fără haine. I s-a întâmplat unei femei din Piatra-Neamț în urmă cu două zile, când a plecat de la Aqua Park doar cu o geacă și costumul de baie.

Incidentul a avut loc marți, 2 ianuarie, în jurul orei 19:00, când femeia s-a dus la vestiar să se schimbe și a constatat furtul. Din primele informații, paguba se ridică la aproximativ 2500 de lei (aproximativ 150 de lei, un telefon, hainele, și alte obiecte de uz personal), iar hoțul ar fi avut chei potrivite pentru dulapurile de la vestiar.

Păgubita a depus și o plângere penală dar se pare că acest caz nu e singurul, în aceeași zi o altă persoană a reclamat că i-au dispărut 1200 de lei din portofel.

Cazul este în atenția polițiștilor care au o sesizare privind sustragerea unor bunuri din acest complex. Conform IPJ Neamț: „Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările, depistarea autorului și recuperarea prejudiciului

Le-am pus la dispoziție polițiștilor imaginile de pe camerele de supraveghere iar autorul a fost identificat. Bărbatul avea chei potrivite de la dulap. Mai multe, vor stabili polițiștii în urma cercetărilor.” – ne-a declarat administratorul societății

PUBLICITATE