NEAMȚ: S-au trezit cu hoţul în casă. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat de 34 de ani, din Săvinești, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi pătruns în incinta unui imobil, de unde ar fi sustras un telefon mobil. Prejudiciul cauzat a fost recuperat integral de polițiști.

La data de 9 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au identificat și reținut un bărbat de 34 de ani, din Săvinești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, cel în cauză ar fi pătruns în incinta locuinței unei femei de 55 de ani, din Săvinești, profitând de faptul că ușa de acces era neasigurată, de unde ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 800 de lei.

În încercarea de a sustrage și alte bunuri, acesta a fost surprins de persoana vătămată și fiul acesteia, care a solicitat intervenția unui echipaj de poliție.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

PUBLICITATE