NEAMȚ: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România – China, 6-7 Martie 2020 – Piatra-Neamț

Biletele pentru întâlnirea România – China, 6-7 Martie 2020, Sala Polivalentă Piatra Neamț, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro și în rețeaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos și Poșta Română.

Bilete.ro este vânzător OFICIAL și EXCLUSIV de bilete la Cupa Davis, 6-7 Martie 2020, Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bilete.ro nu își asumă sub nicio formă și în niciun sens răspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a biletelor cumpărate prin intermediul www.bilete.ro.

Orice încercare de revânzare a biletelor la suprapreț sau nu, sau prin intermediul altor site-uri de profil, sau nu, este considerată fraudă și va fi pedepsită conform legislației în vigoare.

Biletele obținute de la un revânzător sunt considerate nule, iar posesorilor acestora le va fi interzis accesul la eveniment.

Preţul unui bilet este de 25 RON/zi, iar prețul unui abonament pentru cele două zile este de 40 RON.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi China, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis, are loc în perioada 6-7 Martie 2020, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de vineri, 6 Martie, urmând ca sâmbătă, 7 Martie, să se dispute meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.

Partidele vor începe după cum urmează:

Vineri, 6 Martie, ora 15:00;

Sâmbătă, 7 Martie, ora 12:00

PUBLICITATE