Neamț: S-au găsit restul părților cadavrului femeii din fântână

Polițiștii și pompierii au reluat căutările în cazul cadavrului fără cap, găsit într-o fântână dezafectată, pe raza localității Dragomirești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în această dimineață (3 ianuarie), în jurul orei 10:00, pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială complexă de intervenție, o autospecială de serviciu, o autospecială a scafandrilor (cu un echipaj de scafandri) și o ambulanță SMURD. În total au fost 10 subofițeri, un ofițer și un voluntar din cadrul programului „Salvator din Pasiune”.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, în urma căutărilor reluate, polițiștii au identificat în fântâna de pe raza localității Dragomirești și părțile lipsă din cadavrul descoperit sâmbătă, 29 decembrie.

Din cercetările amănunțite asupra scheletului găsit, respectiv a bazinului, a rezultat faptul că este vorba despre o persoană de sex feminin.

În continuare cercetările se fac pentru identificarea victimei și stabilirea cauzelor care au dus la decesul acesteia.

Reamintim că echipajele de intervenție au fost sesizate sâmbătă, 29 decembrie, să intervină într-o misiune de degajare a unei persoane, dintr-o fântână dezafectată (cu o adâncime de aproximativ 6-7 metri până la luciul apei și încă 6 metri sub apă), pe raza localității Dragomirești.

Sesizarea a fost făcută în jurul orei 14:30, de un bărbat care a văzut, pe luciul apei, plutind niște haine.

La fața locului s-au deplasat pompierii care au procedat la degajarea corpului, care se afla într-o stare avansată de putrefacție și din care lipsea capul și anumite părți (cel mai probabil, corpul s-a descompus în apă).

Conform unor surse, ar fi vorba despre o femeie (în jur de 40 de ani), pe care oamenii din comună nu au mai văzut-o de vreo 4 ani.

Cadavrul a fost preluat de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă (fosta moarte suspectă).

Anchetatorii vor lua în calcul și ipoteza suicidului după ce, conform unor surse, femeia ar fi amenințat că vrea să se sinucidă.

PUBLICITATE