NEAMȚ: S-a spânzurat după o ceartă cu soția

Un bărbat de 42 de ani, din județul Neamț, a fost găsit spânzurat în această dimineață, într-o anexă a gospodăriei în care locuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Urecheni au fost sesizați în această dimineață, în jurul orei 9:00, că un bărbat de 42 de ani, din localitatea Târpești, comuna Petricani, ar fi fost găsit spânzurat în grădina locuinței sale.

La fața locului s-au deplasat atât polițiștii cât și un echipaj medical care au constatat decesul acestuia. A fost examinată suprafața exterioară a cadavrului, fără a fi identificate urme de violență.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiuniii de ucidere din culpă (fosta moarte suspectă) – ne-a declarat Georgiana Moșu.

Conform unor surse, se pare că aseară bărbatul ar fi avut niște neînțelegeri cu soția, iar acesta a părăsit incinta locuinței (soția crezând că pleacă la rude).

PUBLICITATE