Neamț: S-a răsturnat cu mașina în râu (FOTO)

Un șofer care nu a adaptat viteza la condițiile de drum s-a răsturnat cu mașina în albia unui râu din afara localității Dulcești. Incidentul a avut loc astăzi, 10 ianuarie, în jurul orei 7:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 35 de ani, din Roman, se deplasa pe DN 15 C, iar în afara localității Dulcești, nu ar fi adaptat viteza la conditțile de drum, respectiv carosabilul acoperit cu zapadă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, fiind proiectat în albia unui râu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 35 de ani. Conform ISU Neamț, în mașină se afla doar șoferul care a fost scos de către participanții la trafic în stare de conștiență. Conducătorul auto a fost preluat de un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE