NEAMȚ: S-a întors iarna în Neamț. Vezi cum se circulă pe drumurile din zona Moldovei (FOTO)

La acest moment, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, fără probleme cauzate de starea vremii sau a carosabilului. – informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP), care are în administrare drumurile naționale din județul Neamț.

Cerul este acoperit, cu ninsori înregistrate în zonele Mestecăniș, Vatra Dornei (DN 17) și Vatra Moldoviței (DN 17A), județul Suceava, și ploi în județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Carosabilul este umed, cu zăpadă frământată în strat de 1-2 cm pe DN 17A, uscat în județul Galați, Vrancea, respectiv umed în rest.

Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 7 autoutilaje și s-au răspândit 63 tone de material antiderapant, în special în județele Suceava (DN 17, DN 17A) și Neamț (DN 15, DN 15B, DN 12C).

Temperatura aerului în regiune înregistrează valori pozitive: Iasi 5°C, Suceava 1°C, Focșani 8°C, Galați 6°C, Bacău 5°C, Câmpulung Moldovenesc (SV) 1°C, Bârlad (VS) 5°C, Botoșani 4°C, Piatra Neamț 3°C.

Pe DN 15B, în extravilanul localității Petru Vodă, județul Neamț, carosabilul este umed și se înregistrează ninsori ușoare, la o temperatură a aerului de 1°C (vezi foto mai jos)

PUBLICITATE