NEAMȚ: S-a îmbătat, s-a certat cu soția și a dat foc la casă

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost reținut de polițiști după ce și-a dat foc la casă.

Ieri, în jurul orei 21:15, polițiștii din Dulceşti au fost sesizaţi de către o femeie de 45 de ani, din Dulceşti, cu privire la faptul că la locuinţa vecinului său a izbucnit un incendiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat polițiștii împreună cu două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. 

Militarii au localizat şi stins incendiul, în urma căruia au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 40 mp, elemente de mobilier, articole de îmbrăcăminte şi deşeuri.

Specialiștii din cadrul ISU Neamț au stabilit drept cauză preliminară folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu soția, un bărbat de 58 de ani, din Dulceşti, și-ar fi incendiat locuința.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE