NEAMȚ: S-a dus la pescuit şi l-au găsit înecat

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Roman, a fost găsit înecat în râul Siret.

Duminică, în jurul orei 17:30, polițiștii din Roman au fost sesizați că pe malul râului Siret, în apropierea podului ce leagă municipiul Roman de comuna Gâdinți a fost găsit corpul neînsuflețit al unei persoane de sex masculin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sesizarea a fost făcută de un tânăr, care, în timp ce se deplasa cu tatăl său pe malul râului Siret, a observat corpul unui bărbat, aflat în apă cu fața în jos.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la fața locului au intervenit polițiștii criminaliști care au stabilit că este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, iar în urma analizării cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme vizibile de violență.

„Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă” – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Astăzi, anchetatorii au stabilit că ar fi vorba despre un bărbat de 48 de ani din Roman.

Conform unor surse, se pare că bărbatul ar fi plecat de la locuință, din data de 13 aprilie, la pescuit pe malul râului.

PUBLICITATE