NEAMȚ: S-a deschis sezonul estival La Caiace – 2020. Vezi programul și prețurile (FOTO)

Începând de astăzi, 5 iunie, s-a deschis, în zona Bâtca Doamnei, La Caiace. Administratorii au luat toate măsurile care trebuie respectate în această perioadă inclusiv pentru implementarea normelor de distanțare fizică.

La Caiace a fost și rămâne un concept nou care vă propune programe de sport și evenimente inedite, gândite ca o alternativă de petrecere a timpului liber, pietrenii și turiștii putând alege dintre activități educative, culturale, sportive și de relaxare.

La Caiace poți găsi primul self- service pentru biciclete din Piatra-Neamț iar spațiul este cel mai „bike friendly” loc din oraș.

Mai mult, La Caiace a devenit de anul trecut locație Happy Kid.

Happy Kid este o aplicație gratuită și un abonament cu cost lunar foarte mic, care împreună vă dau acces la multe servicii și magazine pentru copii și reduceri sau cadouri la fiecare. Aplicația se numește Happy Kid Card. Dacă ai instalația aplicată și un abonament activ, vei putea scana La Caiace codul QR și copilul tău va avea reducere la plimbările cu caiacul.

Totodată, la Caiace este și pe TripAdvisor.

Daca ai fost pe la noi și ți-a plăcut spune-ne într-un review și te rasplatim cu 25% discount la urmatoarea vizită la noi. Avem nevoie de părerea ta pentru a crește acest lochttps://tinyurl.com/LaCaiace 

Proiectul La Caiace este inițiat de Asociația FII ACTIV, ce susține cu entuziasm şi programe şi pe cei mici şi pe cei mari. Şi pe cei ce vor să cucerească parcul din faţa blocului dar şi pe cei ce ţintesc către vârfurile cele mai înalte. Fii Activ – Fii Sănătos!

Reamintim că în 2019, printre evenimentele desfășurate La Caiace, s-au numărat: Sport la firul ierbii, cu antrenori de pilates și yoga, iar pentru cei care au dorit un antrenament cu totul diferit față de ce au mai întâlnit în sălile de aerobic, clase de PILATES, ZUMBA sau FIGHT FITNESS.

Pentru a fi la curent cu evenimentele organizate La Caiace, intrați pe pagina de Facebook: www.facebook.com/LaCaiace

PROGRAM:

  • Luni-Vineri: 16:00 – 21:00
  • Sâmbătă și Duminică: 12:00 – 21:00

PREȚURI:

  • Caiace simple – 20 lei / ora
  • Caiace duble – 30 lei / ora
  • Hidrobiciclete – 40 lei / ora
  • Închiriere biciclete – 10 / ora

Mai jos, video de prezentare de anul trecut: