Neamț: Riscă pușcăria după ce a condus beat și fără permis

La data de 6 octombrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mărgineni au depistat pe DJ 157 un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din Mărgineni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate la alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţişti au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot sâmbătă, 6 octombrie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe DJ 207 A, în localitatea Sagna.

Poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au stabilit că acesta are reţinut permisul de conducere pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Faţă de bărbat, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE