Neamț: Risc de derapaj din cauza unei conducte de apă avariate, pe DN 15

Avarie pe DN 15, în localitatea nemțeană Zănești. Un sens de mers a fost afectat pe o lungime de 50 de metriinformează Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O avarie la o conductă de apă a fost semnalată astăzi pe DN 15, km 333+500, pe partea stângă, în localitatea Zănești, județul Neamț, afectând o bandă de circulație, pe o lungime de aproximativ 50 de m.

În vederea diminuării riscului de accidente, echipele DRDP Iași au acționat cu material degivrant și au luat măsuri de semnalizare a zonei afectate.

APASERV: Pentru efectuarea unei interventii in urma unei avarii apărute la reţeaua de distribuţie a apei potabile, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi, 02.12.2018, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din comuna Zănești. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu.

PUBLICITATE