Neamț: Rezultatele etapei județene a Concursului de proiecte antidrog ”Împreună”

Palatul Copiilor Piatra-Neamț a găzduit miercuri, 6 iunie 2018, etapa județeană a Concursului de proiecte antidrog ”Împreună”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În competiție au fost înscrise proiectele ”Învingători prin artă și sport”, prezentat de elevii de la Liceul cu Program Sportiv Piatra-Neamț și Liceul de Arte ”Victor Brauner” Piatra-Neamț și ”Alege independența! Refuză dependența!” al elevilor de la Liceul Tehnologic ”Gh. Ruset Roznovanu” Roznov.

În urma evaluării proiectelor de către un juriu din care au făcut parte, alături de profesorii Ionela-Meda Știrbu, Ioan-Romeo Roman, Viorel Ciurlea și Cristina Petrariu Spânache, elevii Arianna Suduc și Alin Ana, de la Colegiul Național ”Calistrat Hogaș” Piatra-Neamț, echipajul Liceului Tehnologic ”Gh. Ruset Roznovanu” Roznov, coordonat de profesoara Simona Huțu-Ailoae, s-a impus prin originalitatea activităților desfășurate.

Creșterea nivelului de informare al elevilor cu privire la riscurile consumului de droguri și alcool și încurajarea implicării acestora în programe alternative, atractive, pentru petrecerea timpului liber sunt câteva dintre obiectivele proiectului propus de elevii roznoveni. Prin dezbateri, jocuri de rol, întâlniri cu specialiștii, producția unui film promoțional, elevii Maria-Larisa Albiș, Nicoleta-Elena Boboc, Elena Fermuș și Elena-Lorena Corchez au atras atenția asupra pericolului reprezentat de consumul de substanțe psihotrope asupra sănătății copiilor.

Etapa națională a Concursului de proiecte antidrog ”Împreună” se va desfășura la începutul lunii septembrie, în Tabăra New Paradise de la Eforie Sud.

Felicitări tuturor participanților la această competiție și mult succes câștigătorilor în activitatea competițională viitoare!

PUBLICITATE